Υποδοχή

Υποδοχή

Χώρος υποδοχής και παραμονής σχεδιασμένος και δοσμένος προς χρήση από το φάσμα της σύγχρονης άποψης προς την ζωή.

Παιχνίδια σύγχρονου φωτισμού, άνετη μοντέρνα επίπλωση, ιδιαίτερες γωνιές, αντιθέσεις χρωματισμών τοποθετήθηκαν επιμελώς με το σκεπτικό και αντίληψη μιας άνετης και σπιτικής διαβίωσης.

Επιτοίχιες μεγάλες Plasma T.V. χαρίζουν απόλαυση και στιγμές ηρεμίας προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες και DVD … ενώ για την ενημέρωση και άμεση επικοινωνία σας, υπηρεσίες όπως fax και συνδέσεις internet και επιχειρηματικό κέντρο βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.

Η θέα του Αιγαίου μέσα από τα μεγάλα ανοίγματα σε προσκαλεί να απολαύσεις χαλαρά έναν καφέ ή το ποτό σου στους εξωτερικούς καναπέδες, ενώ το μπαρ – ανοιχτό όλη μέρα – σερβίρει δροσερά κοκτέιλ κάτω από καλοκαιρινούς ρυθμούς μουσικής και έντασης.

Για μια ακόμα πιο μοναδική εμπειρία αφεθείτε στην γοητεία του φημισμένου σαμιώτικου κρασιού λουσμένου στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος ή παραδοθείτε στη μαγεία της καλοκαιρινής πανσέληνου χαλαρώνοντας και αγναντεύοντας τα παράλια της Μικρασίας στην βεράντα.

Μέσα από την φιλική και διακριτική προσέγγιση των ανθρώπων μας, θα αισθανθείτε την οικειότητα και την σιγουριά … του δικού σας χώρου.

Back to Top